Üye İşyeri Gezisi İzmir, Norm Cıvata

4 Ocak 2017 Çarşamba Norm Cıvata İzmir

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği üyeleri NORM GRUP tesislerini ziyaret ettiler.

TAİDER’in üyelerine özel olarak düzenlediği “Üye İşyeri Ziyaretleri” programı kapsamında İzmir’deki ilk geniş katılımlı ziyaret 4 Ocak’ta Norm Grup tesislerine gerçekleştirildi.

TAİDER heyeti, Uysal Ailesi’ne ait, 1973 yılında kurulan ve bağlantı elemanları üretiminde uyguladığı yenilikçi yaklaşım ve deneyimli ürün geliştirme altyapısıyla Türkiye’de lider, Avrupa’nın ilk beş üreticisi arasında yer alan Norm Cıvata’yı, İzmir Çiğli’deki Atatürk Organize Sanayi Bölgesi tesislerinde ziyaret etti.

Salihli ve Manisa’da devam etmekte olan vida, somun ve cıvata üretim yatırımları ile birlikte aynı zamanda pazarlama şirketleri Standart Civata (İzmir ve İstanbul), Norm Bursa, Best Kale Civata (İstanbul), Vissart  Europe Paris ve Norm Gmbh Almanya ile ürünlerinin satışını ve lojistik hizmetlerini de grup bünyesinde gerçekleştiren aynı zamanda bir TAİDER üyesi olan Norm Grup’a yapılan ziyarette, Uysal Ailesi ev sahipliği yaptı.

Norm Grubu Kurucu Onursal Başkanı Nedim Uysal’ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, Norm Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 3. nesli Nedim Uysal’ın tanıtım sunumuyla devam etti. Üç kuşak bir arada çalışmanın ayrıcalığını aktaran Uysal’ın konuşması sonrası merak ettikleri konuları Uysal Ailesi’ne yönelten TAİDER üyeleri “Ailede Birlik, İşletmede Sürdürülebilirlik” mesajı verdiler.

Ziyaretçiler daha sonra Uysal Ailesi tarafından yaptırılan ve AOSB Vakfı’na devredilen Özel İAOSB Nedim Uysal Anadolu Teknik Lisesi’ni gezdiler. 3 yıl önce başka bir binada, mühendis yetiştirmek hedefiyle öğrenime başlayan okul, yeni binasına bu öğrenim döneminde geçti. Okul, öğrenciler için ayrıcalıklı derslikleri ve modern mimarisiyle hayranlık uyandırdı. Ardından Norm Cıvata’nın merkez tesisine geçilerek,  2016 yılında 80 bin tonluk üretim hedefini yakalayan işletmenin üretim süreci hakkında bilgi alındı. Etkinlik katılımcıların toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.