Aile İçi İletişim ve İlişki Yönetimi - İstanbul

13 Aralık 2018 Perşembe

Kayıtlarınız İçin görseldeki TAİDER Netnect QR kodunu taratabilir ya da https://goo.gl/KKBwZ8 adresi üzerinden kayıt formunu doldurabilirsiniz.

Değerli Üyelerimiz ve Dostlarımız,

TAİDER Akademi bünyesinde Uzm. Psikolog Hülya ÜSTEL ELEVİŞ ile "Aile İçi İletişim ve İlişki Yönetimi" konulu eğitimimiz 13 Aralık 2018 Perşembe günü İstanbul'da düzenleniyor. Eğitim ardından aile deneyimleri paylaşımı CRYOCAN, Urhan Ailesi ile gerçekleşecektir.

Hem bireyin kendi içinde hem de aile bireylerinin işletme içindeki rolleri nedeniyle yaşanması muhtemel rol çatışmalarını önüne geçilmesi, aile bireyleri ve işletme ile aile arasındaki iletişim ve ilişkilerin sağlıklı bir sistem kurularak düzenlenmesi, nesiller arası iletişime yönelik olası anlaşmazlıklara yönelik önlemler geliştirilmesi bu eğitimin içerik tasarımının çerçevesini oluşturmaktadır.

İletişim kavramına Transaksiyonel Analiz (TA) kavramı perspektifinden bakarak katılımcıların özellikle aile içi ilişkilerin yönetiminde ve olası sorunların çözümünde yenilikçi yaklaşımlar geliştirmelerine katkı sağlayacak TAİDER’e özel tasarımla oluşturulan içeriği ile katılımcılar açısından kazanımı yüksek bir paylaşım hedeflenen bu eğitime katılımlarınızı bekliyoruz.

Tarih: 13 Aralık 2018, Perşembe

Saat: 09:30 - 18:30

Yer: InterContinental Otel, İstanbul

Eğitim tüm aile şirketi sahipleri ve gelecek nesillere açıktır.

Katılım ücretleri:
TAİDER üyeleri 750TL+KDV/kişi
Diğer katılımcılar 950TL+KDV/kişi
TAİDER üyesi aynı aileden katılacak 2. kişiye %50 indirim, TAİDER üyesi olmayan aynı aileden 2. kişiye %20 indirim uygulanacaktır.

Banka Bilgileri:
Hesap Adı : Aile İşletmeleri Derneği İktisadi İşletmesi