Etkinlikler

Etkinlikler

Uludağ İçecek Üye İşyeri Ziyareti

20 Eylül 2019 Cuma Bursa

TAİDER Üyesi Uludağ İçecek işyeri ziyareti gerçekleştirildi

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği’nin üyeler arasındaki iletişimi güçlendirmek, aile üyeleri, aile şirketleri ve sektör hakkında katılımcıları bilgilendirmek amacıyla düzenlediği üye işyeri ziyaretleri kapsamında bu kez Bursa İl Temsilciliği organizasyonu ile Uludağ İçecek ziyaret edildi.

Türkiye’deki aile şirketlerinin kurumsallaşmasını ve kârlı sürdürülebilir büyümesini destekleyerek, Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren TAİDER Aile İşletmeleri Derneği, üye işyerlerinden Uludağ İçecek’in Yenice, İnegöl Tesisleri’ne ziyaret düzenledi. Aile şirketlerinde kurumsallaşma, sürdürülebilirlik, nesiller arası doğru iletişim ve farklı sektörlerden aile şirketlerinin kurumsal çalışmaları hakkında bilgilerin paylaşıldığı ziyarete Türkiye’nin pek çok ilinden TAİDER üyeleri katılım gösterdi.

İşyeri üye ziyaretlerinin, üyeler arasındaki iletişimi güçlendirmek için oldukça önemli olduğunu söyleyen TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı Candan Çilingiroğlu, farklı sektörlerden aile şirketlerinin çalışmaları hakkında bilgi sahibi oldukları işyeri ziyaretlerinin TAİDER il temsilciliklerinin organizasyonları ile gerçekleştiğini belirtti. Ankara, Bursa, İstanbul ve İzmir’deki temsilciliklere çok yakında diğer illerden de eklemeler olacağını sözlerine ekleyen Çilingiroğlu, TAİDER Bursa temsilcisi Dilara Korgavuş ve diğer temsilcilik üyelerine teşekkür ederek aile şirketlerinin güçlü ve sürdürülebilir büyümesine ilham veren faaliyetleri TAİDER olarak desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

"Deneyimlerin aktarıldığı platformlar oluşturuyoruz”

TAİDER bünyesinde il temsilcilik yapılanmalarının üyelere ulaşmak ve etkileşim halinde olmak acısından çok önemli olduğunun altını çizen TAİDER İl Temsilciliklerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Tekin Urhan: “Bursa'da bu dönemde etkinliklerimizi artırarak aile işletmelerine daha çok katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bu etkinliklerin önemli bir özelliği var. Burada katılımcılara bir şey öğretilmeye çalışılmıyor. Burada ‘damdan düşenin’ kendi deneyimlerini aktardığı platformlar oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.

Uludağ İçecek 4. nesil temsilcisi ve stratejik planlama yöneticisi Nuri Cem Erbak, 1912 yılından beri Türkiye içecek sektörünün en önemli yerli markalarından biri olan Uludağ’ın bugün hala yüzde 100 aile şirketi olarak faaliyetine devam ettiğini vurguladı. 100 yılı aşmış, dört nesildir devam eden hikayelerinin en önemli temel taşının sürdürülebilirlik ve kurumsal bakış açısı olduğunu ekleyen Erbak, bunun yanı sıra aile üyeleri ve profesyonellerin aynı hedefe uyum içinde yürüyebilmelerinin önemine dikkat çekti.

TANITIM VİDEOMUZU İZLEYİN

ÜYELERİMİZ

Kurumsal Üyelerimiz

E-Bülten Aboneliği