Events

Events

Aile Şirketimiz, Geleceğimiz

Friday, January 20, 2017 Mövenpick Hotel, İzmir

20.01.2017 tarihinde İzmir’de gerçekleştirdiğimiz ve Psikolog Gülgün Şharafat’ın konuk konuşmacı olduğu “Aile Şirketimiz Geleceğimiz” konulu toplantıda pozitif psikoloji uygulamalarının kişisel gelişime ve dolayısıyla aile şirketi üyesi bireylere olumlu yansımaları anlatıldı. Etkinlik ardından hazırlanan videoyu izlemek için tıklayınız.

Dahil Olmadan Şahit Olarak Yönetmek:

“Rollere kendimizce yüklediğimiz anlamlar yüzünden çoğu kez olaylara dışardan bakamıyoruz ve daha iyisini ortaya koymak için cesaretimiz varken “korku” çoğu kez bizi engelliyor. Korkabileceğimizi yanı duygularımız ve düşüncelerimiz olduğunu bilelim ama “korku” nun kendisi olmayalım. Yani dahil olmadan şahit olarak yaşamımızı yönetelim “ diyerek sözlerine başlayan Sharafat şöyle devam etti.

“Genetik olarak ortak frekanslara sahip olan  aile bireyleri başarıya ulaşmak için istemek, hayal etmek, harekete geçmek ve hedefe ulaşmak için ortak akıl ile düşüncelerini aynı frekansta daha kolay buluşturabilirler. Aile şirketlerinin zor dönemlerinde kurucu ve gelecek nesil üyelerin birlikte hareket etmeleri başarı formülü için ilk adımdır ve Aile Şirketleri karakteristikleri gereği duygusal bağların en yoğun yaşandığı ortamlardır. Olağanüstü bir sistem olan beynimiz olaylar karşısında alışkanlıklarımıza bağlı olarak sezgisel(duygusal) ve rasyonel (mantık)  olarak 2 türlü çalışır. Sezgilere güvenmeyi öğrenirken , kişisel farkındalığımızı arttırmalı , dengeli ve olumlu bakış açıları edinmeliyiz. Duygularımızı  pozitif düşünceyle yürütmeyi öğrenmeliyiz. ”

Başarısızlık Yoktur Geri Bildirim Vardır:

Stresin negatif duyguyla şarz edilmiş düşünce olduğunu söyleyen Şharafat “Aile ve iş hayatında her şeye farklı açılardan bakabilmeyi öğrenmeliyiz. Sağlıklı psikolojiye sahip bireyler daha kolay ikna olurlar çünkü değişim ve gelişime açıktırlar” dedi.

WATCH OUR INTRODUCTION VIDEO

OUR MEMBERS

Corporate Members

E-Newsletter Subscription