Haberler

Haberler

Desteğimiz Doğaya Umut, Tüm Canlılara Yaşam Olsun!

Değerli TAİDER Üyelerimiz,

Ülkemizin dört bir yanındaki ormanlardan yükselen alevler hepimizin yüreğini yaktı. Yangın savaşçılarımız Antalya’dan Muğla’ya, Mersin’den Adana’ya kadar her yerde, doğanın yüreğine düşen ateşle gece gündüz mücadele ederken, bizler de ülkemizin yüreğine düşen ateşi söndürmek için güçlerimizi birleştirmek istiyoruz. 

Türkiye’nin aile işletmeleri olarak, TAİDER Sürdürülebilirlik ve Sosyal Sorumluluk Komitesi liderliğinde tüm bu çevre felaketlerinin sebeplerinin ve kısa, orta, uzun vadeli çözüm önerilerinin bilimsel bir çerçevede ortaya konulması için sivil bir inisiyatif oluşturuyoruz.

Kısa vadeli çözüm çalışmamızda Akut Arama Kurtarma Derneği ile iş birliği yapıyoruz. Sahada aktif görev alan ekiplerin ve halkın ihtiyaçlarının hızlı bir şekilde karşılanması için AKUT tarafından projemiz için açılan ve aşağıda bilgileri bulunan hesaba yapılan desteklerle, yangın alanlarında acil ihtiyaç listelerindeki malzemelerin tedariği sağlanacaktır.

Tüm üyelerimizi, TAİDER Aile İşletmeleri Derneği olarak başlattığımız desteğin bir parçası olmaya ve bu büyük mücadeleye katkı sağlamaya davet ediyoruz.

Akut Arama Kurtarma Derneği TAİDER destekleri için

IBAN: TR79 0011 1000 0000 0050 3639 11

Alıcı Adı: Akut Arama Kurtarma Derneği

TANITIM VİDEOMUZU İZLEYİN

ÜYELERİMİZ

Kurumsal Üyelerimiz

E-Bülten Aboneliği