Haberler

Uluslararası FBN Connect Üye Portalı Ayrıntılı Bilgi ve TAİDER - Uluslararası FBN Whatsapp duyuru grubumuza katılmak için tıklayınız.

Değerli TAİDER Üyelerimiz,

Paydaşı olduğumuz Uluslararası FBN “FBN Connect” üye portalı üzerinden üyeleri ile iletişime geçmektedir.

Dünyanın neresinden bağlanırsanız bağlanın geliştirilmiş kullanıcı deneyimine sahip bu platform güvenilir ve stabil bir etkileşim içinde olmanızı sağlamaktadır.

FBN Connect neler sunar?

• Network Etkinlikleri
  • Kaynak Merkezi
  • Üye Rehberi
  • Profiliniz

Umarız dünya topluluğumuzu genişletirken bize FBN Connect ile katılırsınız.

Önemli not: “FBN Connect” TAİDER internet sitesi veya TAİDER’in diğer iletişim metodlarının yerini alacak bir uygulama değildir. “FBN Connect” uluslararasında iletişim ağınızı güçlendirmek amacıyla TAİDER üyeliğiniz kapsamında Uluslararası FBN tarafından siz değerli üyelerimize bir hizmet olarak sunulmuştur. Bu hizmetin ayrıcalıklarından ve avantajlarından faydalanmanız için “FBN Connect” kullanmaya başlamanızı önemle tavsiye ederiz.

Uluslararası FBN organizasyonları hakkında bilgi almak, uluslararası iletişim ağında farklı sektörlerden farklı ülkelerden 15.000 aile şirketi üyesinin yer aldığı network etkinliklerine kayıt olmak isterseniz TAİDER'e ait FBN duyuru WhatsApp grubumuza katılmak için lütfen tıklayınız.