Haberler

Haberler

Capital Eki TAİDER İŞ'te Aile Dergisinde Markanızın İlanı ve Kurumunuzun Haberi ile Yer Almak İster misiniz?

Değerli TAİDER Üyelerimiz,

"TAİDER İŞ'te Aile dergisi, ilk defa Capital dergisinin özel eki olarak dağıtılacak. Ülkemizin iş ve ekonomi alanındaki en önemli yayınlarından birisi olan Capital dergisi tüm bayilerde ve seçkin kitabevlerinde satışa sunuluyor. 

Aile şirketlerinin yaşadığı ortak sorunların yer aldığı, başarı hikayelerinin paylaşıldığı ve değişen trendlerin ele alınacağı İŞ'te Aile dergisi, pandemiyle önemi artan dijitalleşmeye dikkat çekmek amacıyla "Aile Şirketlerinde Dijital Dönüşüm" konusunu işleyecek. 

İŞ'te Aile dergisinin, Capital dergisi gibi önemli bir yayının eki olarak dağıtılacak olmasının avantajlarını yaşamak isterseniz bu fırsatı kaçırmayın. Bu özel sayımızda markanızın ilanı ve kurumunuzun haberi ile yer almak istiyorsanız derneğimize ulaşabilir, üyelerimiz için özel indirimlerden faydalanabilirsiniz.

İletişim için:

Selçuk Ergenç - [email protected]  - 0530 391 20 97

Burcu Acavut - [email protected] - 0533 399 35 40

Ece Suvarioğlu – [email protected] – 0533 084 35 87

 

Son rezervasyon tarihi: 18 Nisan 2022

Son görsel ve içerik teslim tarihi: 20 Nisan 2022

Dergimizin önceki sayıları internet sitemizde yayınlanmaya devam etmektedir. https://www.taider.org.tr/iste-aile-dergisi.aspx


BU ÖZEL DERGİDE HANGİ KONULAR OLACAK?
 
Aile şirketlerinin başarılı dijital dönüşüm öyküleri
Şirketler dijital dönüşüme uyum sağlamak için ne yapıyor?
Yeni nesil dijital dönüşümde nasıl bir rol oynuyor?
Pandemi sürecinde dijital dönüşüm yolculuğu aile şirketlerini nasıl etkiledi? l Değişen trendlere uyum sağlamayı nasıl başardılar?
Aile şirketlerinde sürdürülebilirlik için neler yapılmalı?
TAİDER Aile İşletmeleri Zirvesi’nde neler konuşulacak?


Aile Şirketlerinde Dijital Dönüşüm

Dünyada ve Türkiye’de aile şirketleri, yarattıkları üretim ve istihdamla ekonomide lokomotif görevi üstleniyor. Aile şirketlerinin nesiller boyu devam etmesi ülke ekonomisinin daha sağlıklı ve kalıcı büyümesinde önemli bir rol oynuyor. Kalıcı büyümenin en önemli unsuru ise değişen trendlere uyum sağlayabilmek. Pandemiyle önemi artan dijitalleşme aile şirketlerinin de bir numaralı gündem maddesi haline gelmiş durumda. Bu konuya dikkat çekmek isteyen TAİDER Aile İşletmeleri Derneği, “İŞ’te Aile” dergisinde “Aile Şirketlerinde Dijital Dönüşüm” konusunu işleyecek ve bu sayı Capital özel eki olarak dağıtılacak. Aile şirketlerinin yaşadığı ortak sorunların yer aldığı, başarı hikâyelerinin paylaşıldığı ve değişen trenlerin ele alınacağı dergide aile şirketlerinin yolculuğuna ışık tutacak bilgileri ortaya koymayı hedefliyoruz. Siz de bu özel dergide içerik ve ilan olarak yer almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

TANITIM VİDEOMUZU İZLEYİN

ÜYELERİMİZ

Kurumsal Üyelerimiz

E-Bülten Aboneliği