Kurumsal üyelik başvuru formunu doldurarak başvurunuzu tarafımıza gönderebilir ya da "Kurumsal ve Bireysel Üyelik Formunu" indirip doldurarak tarafımıza iletebilirsiniz. Kurumsal ve Bireysel Üyelik Formunu indirmek için lütfen tıklayınız.
  • *) Temsilci üye, şirketi Dernek’te temsil ve ilzam ile yetkilendirilmiş kişidir. Her kurumsal üye, genel kurullarda, temsilcisinin kullanacağı 1 oyla temsil edilir.
  • (**) Her kurumsal üye, biri temsilci olmak üzere 5 üye ile Dernek çalışmalarına katılmak hakkına sahiptir. Kurumsal Bireysel üyeler genel kurulda oy kullanamazlar.

Temsilci bireysel üyenin (*)

(*) CAPTCHA Nedir?
"CAPTCHA" bilgisayar ve insanları ayırmakta kullanılan bir test sistemidir. Deforme edilmiş bir resim şeklinde görünen rastgele oluşturulmuş harf ve/veya rakam dizisi ile bir metin kutusu olmak üzere iki temel parçadan oluşur. Testi geçmek ve insan olduğunuzu kanıtlamak için resimde gördüğünüz karakterleri metin kutusuna girmeniz yeterlidir.

Aile Şirketlerinde Kurumsal Yönetim

24 Kasım 2017 Cuma