30 Mayıs - 2 Haziran 2024, Uluslararası FBN Gelecek Nesil 2024 Zirvesi, Hollanda için lütfen tarihi kaydediniz.

30 Mayıs 2024 Perşembe Hollanda

NxG'ler Hollanda'ya gidiyor!

Uluslararası FBN NxG Zirvesi 2024 yılında 30 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında, "Bilinmeyeni Sahiplenmek" teması ile canlı atmosferi ve keşif fırsatları ile tanınan bir şehir olan the Hague, Hollanda'da gerçekleştirilecek.

Zirve'de, Aile İşletmeleri bağlamında gelecek nesillerin önemli rolü derinlemesine incelenecek. Aydınlatıcı konuşmaları dinlemeye, etkileyici atölyelere katılmaya ve sınırsız potansiyelinizi açığa çıkaracak ağ oluşturma fırsatlarını yakalayabileceğiniz, kişisel ve profesyonel gelişim için harika bir deneyim sunacak olan bu zirve ile ilgili sizi güncellemeler oldukça bilgilendireceğiz.

Zirve programı için FBN'e önermek istediğiniz bir konuşmacı veya paylaşmaya değer uzmanlığınız olduğuna inanıyorsanız, buradan katkı sağlayabilirsiniz. Katkınız büyük bir memnuniyetle karşılanacaktır.