Events

Events

17 Kasım 2022 Anıtkabir Ziyareti

Thursday, November 17, 2022 Ankara

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği üyeleri Ata’nın huzurundaydı.

“Türkiye Cumhyriyeti’nin güçlü bekçisiyiz”

“Ailede birlik, işletmede sürdürülebilirlik” sloganıyla aile işletmelerinin nesiller boyu gelişmesine ve sağlıklı büyümesine destek olmak amacıyla kurulan TAİDER Aile İşletmeleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Urhan ve Genişletilmiş Yönetim Kurulu Üyeleri Anıtkabir’i ziyaret ederek Atatürk’ün naaşına çelenk bıraktı.

Anıtkabir özel defterini de imzalayan Tekin Urhan, 2021-2023 dönemi Yönetim Kurulu üyeleri olarak geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ata’nın huzurunda olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirterek 10. yaşını kutlayan TAİDER Aile İşletmeleri Derneği’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlü bekçilerinden biri olduğunu vurguladı. Urhan, Anıtkabir özel defterine yazdığı mesajda şu sözlere yer verdi:

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk,

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği 2021-2023 dönemi yönetim kurulu üyeleri olarak bir kez daha manevi huzurunuzda olmanın heyecanını, gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sizin ellerinizle güzel Anadolu’muzun verimli topraklarına dikilen Cumhuriyet fidanı, bugün, 100. yaşını kutlamaya hazırlanan dev bir çınara dönüştü.

Aziz silah arkadaşlarınızla ve tüm ulusumuzla cephelerde verdiğiniz kurtuluş mücadelesini ekonomik ve siyasi zaferlerle taçlandırdığınız o ilk günlerde bizlere, sonraki nesillere gösterdiğiniz hedeflerden gözümüzü ayırmadan ilerliyoruz. Akıl ve bilimle açtığınız yolda ilerlerken “Tam bağımsızlık ancak ekonomik bağımsızlıkla olur” sözünüzü bayrak edindik.

Ülkemizin ekonomik ve sosyal yönlerden kalkınması, uluslararası alanda söz sahibi olması için azim, özveri ve inançla çalışan, üreten Türk sanayicileri ve iş insanları olarak size duyduğumuz sonsuz minneti bir kez daha dile getirmek isteriz.

Bu güzel vatanı ve Cumhuriyeti bizlere armağan etmek için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi sizin yüce huzurunuzda derin saygı ve rahmet duygularıyla anıyoruz.

Ruhunuz şad olsun...

Sonsuz saygılarımızla,

Tekin Urhan

TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı

 

Anıtkabir ziyaretine katılan heyette Tekin Urhan’ın yanı sıra Genişletilmiş Yönetim Kurulu Üyeleri Berna Aşıroğlu, Gülçağ Gencer, Gülesin Atalay, Mehmet Nuri Kanat, Mehmet Özcan, Meral Ekmekçioğlu, Özgür Nalçakar ile TAİDER Aile İşletmeleri Derneği Ankara Temsilciliği üyeleri de katıldı.

WATCH OUR INTRODUCTION VIDEO

OUR MEMBERS

Corporate Members

E-Newsletter Subscription