TAİDER National Summits


2.Family Business Summit

Friday, November 28, 2014

Objective:
Aiming to support the sustainable growth of the family businesses whomare the milestone of our       economy, TAIDER leads the family businesses regarding corporate management, sustainability and      future-planning by bringing them together.

List of Participants:
Family Business owners, family business executives, representatives of the next generation and          non-governmental organizations and the academicians.

Speech Topics:

By Families, For Families
Unity in Family, Sustainability in Business
Relations with the New Generation and Transition of the Business to Next Generation
Governance Structure and Professional Management
Positions and Responsibilities of Individuals in Family Businesses
Ten generations of ownership, one thousand family shareholders: nurturing the business family partners
Legal Mechanisms for Family Business
How a Family Business Transformed into a Corporation from Scratch, Practices and     Principles
An Aware and Inspired Next Generation
New Leader Circle (NLC) Presentation-NLC Experience in Lausanne
Case Study from Next Generation Colombia on Sustainability
The Basics of Being a Sustainable Family Business-Not to be an “AS IF” Family Business

2.Aile İşletmeleri Zirvesi

Opening Speech

Şerife İnci Eren

Chairperson of TAIDER Executive Board,
Inci Holding A.Ş. Executive Board Member


Details

Main Speaker

Frederick Chavalit Tsao
Chairman of IMC Pan Asia
Alliance Group & President of
FBN Asia

Details

1. Parallel Sessions (11:30 – 12:45)

Hamdi Akın
Akfen Holding Chairman of Board of Directors

Details
Selim Akın
Akfen Holding Board Member
/ Vice Chairman

Details
Pelin Akın
Akfen Holding Board Member

Details
Prof. Dr. Acar Baltaş
Psychologist

Details
Hüsnü Özyeğin
Chairman of Fiba Group &
Ozyegin University

Details
Ateş Sungur
Execution Partners, Founding Partner

Details

2. Parallel Sessions (14:15-15:30)

Bernard ARKAS

Arkas Holding
Vice President


Details
Lucien Arkas
Chairman of Arkas Holding

Details
Diane Arcas Aktaş
Executive Vice President of the
Arkas Holding Board of Directors

Details
Dr. Güler Manisalı Darman
Founder & Chairman of Center for
Corporate Governance and Sustainability

Details
Priscilla de Moustier
Wendel
Participations France

Details
Christine Blondel
Adjunct Professor of Family
Business INSEAD

Details

Panel

Moderatör: Aydın Buğra İlter
TAIDER Board Member
ITA Legal & Advisory

Details
Dr. Mevlüt Büyükhelvacıgil
Helvacızade Gıda İlaç Kimya San. Tic. A.Ş.
Board Member
Zade Vital® General Manager

Details
Mehmet Küçükkaya
EY Partner

Details
Ahmet Şerif İzgören
President of Izgoren Academy

Details
Haluk Alacaklıoğlu
Family Business Advisor

Details

Speakers of November, 29

Doğan Cüceloğlu
Psychologist & Communication Specialist

Details
Simon Torres

Details

Member Supporters

Ernst & Young
UBS Bank
EgonZehnder
AGT
Arzum
Er Metal
Lila Kağıt

Katılımcının

İrtibat Kurulacak Kişi Bilgileri


Konaklama Bilgisi


  • * Zirve süresince simultane tercüme mevcuttur.
  • ** İlk kayıt yaptıran sıralamasıyla katılımcılar kabul edileceğinden ve sınırlı sayıda katılımcıya yer verileceğinden kayıt için lütfen geç kalmayınız. Son kayıt tarihi 30 Ekim 2015’tir.

Katılım ve Ödeme Şartları

6 Kasım Programı Ücretleri
7 Kasım Tek Günlük Katılım Ücretleri
* 7 Kasım Gelecek Nesiller Özel Programı, yalnızca gelecek nesil üyelerin katılımına özeldir. 6 Kasım etkinliğine katılan aile şirketleri bünyesindeki gelecek nesiller için ücretsizdir.

Konaklama Ücretleri (Etkinlik Oteli - Calista Luxury Resort);
  • Single / Tek Kişilik Oda Fiyatı KDV dahil 82 Euro/gece
  • Double / Çift Kişilik Oda Fiyatı KDV dahil 120 Euro/gece
* Konaklama fiyatları, 5 Kasım, 6 Kasım ve 7 Kasım konaklamaları için geçerli olup otel, “A la Carte Her şey Dahil” konseptte hizmet vermektedir. Konaklama; giriş günü öğle yemeği ile başlayıp çıkış günü kahvaltı ile sona ermektedir.

A la Carte Her şey Dahil konsepte; kahvaltı (ana restoran), öğle yemeği (ana restoran ve snack sunumlar Timo Restaurant), çay, kahve, pasta ve minik kurabiyeler saati (Cafe Calista), akşam yemeği (ana restoran), late night büfe, minibar (soft içecekler ve bira ile günlük olarak doldurulmaktadır.), restoranlardaki şişe şarapları, girişte meyve sepeti ve şarap, fitness center, hamam, sauna, buhar banyosu, kar çeşmesi, jakuzi, açık ısıtmalı havuz, kapalı ısıtmalı havuz, tenis ve ekipmanları, masa tenisi, boccia, aerobik, su jimnastiği (kapalı havuzda), sinema, disco ve wi-fi internet dahildir.

* Konaklama fiyatlarına katılım ücreti dahil değildir. Konaklama ödemeleri Euro olarak, belirtilen Euro hesabına yapılmalıdır.

* Etkinlik oteli ile yapılan sözleşme gereğince, ödeme sonrası kesinleşen kayıtlar ve konaklamalar için iptal kabul edilememektedir.

Banka Bilgileri

Katılım Ücreti Ödemeleri için (TL Hesabı)
Hesap Adı : TVG Venü Grup Organizasyon Reklam Tic. Ltd. Şti.
Banka Adı : Garanti Bankası
Şube Adı : Barbaros Bulvarı
Şube Kodu : 741
Hesap No : 6299637 (TL)
IBAN No : TR19 0006 2000 7410 0006 2996 37
Konaklama Ücreti Ödemeleri için (Euro Hesabı)
Hesap Adı : TVG Venü Grup Organizasyon Reklam Tic. Ltd. Şti.
Banka Adı : Garanti Bankası
Şube Adı : Barbaros Bulvarı
Şube Kodu : 741
Hesap No : 9098028 (Euro)
IBAN No : TR60 0006 2000 7410 0009 0980 28
(*) CAPTCHA Nedir?
"CAPTCHA" bilgisayar ve insanları ayırmakta kullanılan bir test sistemidir. Deforme edilmiş bir resim şeklinde görünen rastgele oluşturulmuş harf ve/veya rakam dizisi ile bir metin kutusu olmak üzere iki temel parçadan oluşur. Testi geçmek ve insan olduğunuzu kanıtlamak için resimde gördüğünüz karakterleri metin kutusuna girmeniz yeterlidir.
Aile işletmelerimizin ülkemiz ekonomisindeki rolü ekonominin gücünü ve istikrarını etkilemesi bakımından büyük önem taşımaktadır. Bu çerçevede,  bir aile işletmesinin başarılı olması, büyümesi ve sürdürülebilirliği sadece o işletme ya da aileyi değil, iş gücü ve sermaye üzerindeki etkileri bakımından ülke ekonomisini de etkilemektedir. Bu anlamda, aile işletmelerinin sürdürülebilir olması aynı zamanda toplumsal etkileri olan önemli sosyal ve ekonomik bir olgudur. TAİDER, şirketlerimizin kurumsal yönetimi ve gelecek planlaması ile iş ailelerinin birliği ve sürdürülebilirliği konularında, ortak bilgi ve tecrübe platformu olmuştur. Bugün, uluslararası boyutta olan TAİDER, FBN’in Türkiye paydaşı olarak 115 Aile Şirketi üyesi ve 350 bireysel üye sayısına ulaşıp, son bir yılda 28 etkinlik düzenleyerek 950 kişinin bu platforma ulaşmasını sağlamıştır. Geçtiğimiz yıl birincisini düzenlediğimiz TAİDER 1.Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi bugün elde ettiğimiz bu sonuç üzerinde büyük katkı sağlamıştır. Amacımız, derneğimizin bu etkin çalışmalarından tüm aile işletmelerimizin yararlanmasıdır. Bu kapsamda, bu yıl 28-29 Kasım 2014 tarihlerinde “Aileler İçin, Aileler Tarafından” sloganıyla gerçekleştireceğimiz TAİDER 2.Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi’nin de aileleriniz ve işletmeleriniz için yararlı olmasını dilerim.
We have increased our members together with the 1st National Family Business Summit last year. They had big contributions for most of our organizations with their own ideas. Not only they had contributed to our association but also they had big impact on their own family businesses. As expected, we- summit organization committee-have prepared the 2nd Summit with more wide-range of speakers and topics just for the family businesses. This summit awaits for your valuable contributions and participation with international speakers. The next generation members should definitely participate the second day of our summit which will only be exclusive for them (29.11.2014). We would be very pleased to see you among us in order to ensure sustainability in your family business.
Geçtiğimiz yıl büyük bir başarıyla tamamladığımız Taider Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi’nin bu yıl ikincisini düzenlemekten gurur duyuyoruz. İlk zirvemizde Aile İşletmelerinin hangi sektörden, hangi şehirden, hangi geçmişten gelirse gelsin sorunlarının ortak olduğunu gördük. Taider olarak 2. Ulusal Zirvemizde bu sorunlara daha da derinlemesine inip, en iyi uygulamalar ve deneyim paylaşımlarıyla birbirimizden öğrenmeye ve birbirimize değer katmaya devam etmeyi arzuluyoruz. Zirvemize katılan Ailelerin yalnızca dinleyici olarak değil, zirve sonunda en az bir konuda eyleme dönüşecek farkındalıklar kazanarak ayrılmalarını hedefliyoruz. Kurumsallaşma, devir planlaması, aile anayasası, gelecek neslin adaptasyonu, aile varlıklarının korunması gibi bir çok benzer başlığa diğer ailelerin bulduğu yaratıcı çözümleri güvende hissettiğimiz bir platformda paylaşacağız. Geçen yıl olduğu gibi basına kapalı gerçekleşecek zirvemize, birbirinden ilginç konuşmacıların yaşadıkları deneyimleri aktaracağı bu benzersiz buluşmaya, markasını geleceğe taşımak isteyen tüm Aile İşletmelerini bekliyoruz.
Uluslararasi Aile İşletmeleri Ağı ( FBN-I ) (Family Business Network International ) üyesi olan TAİDER Türkiye genelinde Aile işletmelerinin oluşturduğu bir kuruluş olup kuruluşundan bu yana çalışmalarına yoğun bir şekilde devam etmekte… TAİDER tarafından farkındalığı arttırmak, aile işletmelerinin sürdürülebilirliğinin önemi vurgulamak ve kurumsallaşma çalışmalarına ışık tutmak amaçlı bir seri tanıtım ve bilgilendirme toplantıları yapılmıştır. Taider çalışmalarında aile şirketlerinin sürdürülebilir olmasını önemsemektedir. Bu bağlamda Gelecek Nesillerin farkındalığını arttırmak, şirketlerde verimli çalışmalarını sağlayacak eğitimlere de önem vermektedir. İlk kurulduğu günden beri gelenekselleşmesini hedeflediği Taider Zirvesinin 2.sini Kasım ayında gerçekleştirecektir. Bu Zirveye Türkiye genelinde birçok aile şirketi kurucuları konuşmacı olarak katılacaktır. 1. Zirve katılımcılara çok şey kazandırmıştır, kurucular ve yeni nesilin kaynaşmasına olanak vermiştir. 2. Zirvenin de gelişerek şirketlere ve kuşakların bilinçlenmesine katkı sağlayacağını düşünüyorum. Kasım ayındaki Zirvede görüşmek dileğiyle..

Login Password

Login Password


WATCH OUR INTRODUCTION VIDEO

OUR MEMBERS

Corporate Members

E-Newsletter Subscription