Etkinlikler

Etkinlikler

TAİDER 7. Gelecek Nesil Zirvesi

2 Ağustos 2019 Cuma Marmaris, Muğla

Gelecek Nesiller İş Ortamında Pozitif Bir Yönetim İçin Bir Araya Geldi

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği’nin 18-40 yaş arası Gelecek Nesil üyeleri, Marmaris’te düzenlenen “TAİDER 7. Gelecek Nesil Zirvesi” nde bir araya geldi. Aile şirketlerinin sürdürülebilir büyümesini desteklemek amacıyla gelecek nesillerin bilgi ve deneyimlerinin paylaşılmasını sağlayan zirvenin bu yılki teması “İçsel Dönüşüm ve Pozitif Yönetim Stratejileri” oldu.

Aile şirketlerinde kendi liderlik tarzını oluşturma sürecinde, tüm paydaşlara karşı sorumluluklarını nasıl yerine getireceğini öğrenmekte olan 18-40 yaş arası TAİDER Gelecek Nesil Üyelerine özel düzenlenen Gelecek Nesil Zirvesi, 2-3 Ağustos tarihlerinde Marmaris’te gerçekleşti.

İki gün süren zirvenin birinci gününde TAİDER Gelecek Nesil üyeleri, Akbank Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Nilüfer Aktaş’ın konuşmacı olduğu panelde “Dijital ve Kültürel Dönüşüm ile Girişimcilik Ekosistemi”ni tartıştılar.

Gün sonunda ise Rila Karadeniz ve Uygar Karadeniz’in program yöneticiliğinde ateş ritüeli ve şamanik şarkılar eşliğinde evrensel barış dansları yaparak içsel bir yolculuğa çıktılar.

Zirvenin ikinci gününe yoga ve meditasyon ile başlayan katılımcılar Pozitum Eğitim Danışmanlık Şirketi kurucu ortağı Çağlayan Aktaş’ın gerçekleştirdiği “Pozitif Yönetim Stratejileri” konuşmasından sonra “Pozitif Yönetim Grup Çalışmaları” gerçekleştirdiler.

Zirvenin kapanışında ise kendisini, insanın içinde uyumakta olan sevgiyi, gücü ve özgürlüğü uyandırmaları konusunda ilham olmaya adayan Gökhan Atiş ile “Ses şifası” etkinliğinde; Şaman davulları, rattle, tibet çanakları, zil gibi enstrümanlar eşliğinde diledikleri gibi dans edip, şarkı söylediler.

Gelecek nesillere yol göstermek amacıyla pek çok toplantı ve atölye çalışması gerçekleştirdiklerini söyleyen TAİDER Gelecek Nesil Komitesi Başkanı Kemal Urhan, “Gelecek Nesil üyelerimizle birlikte üzerinde çalıştığımız konulardan biri de nesiller arasındaki farklılıkları çatışma olmadan yönetebilmek, bunu kazanıma dönüştürmek ve pozitif yönetim stratejileri belirleyebilmek. İş hayatında yaratıcılığın, başarının ve iyi iletişimin sırrı pozitif bir yönetim anlayışından geçiyor. Dolayısıyla, iş yerinde var olan negatif havayı değiştirmek, stressiz yönetimi sağlamak gelecek nesillerin gündeminde. Bu yılki zirvemizde katılımcılar, pozitif yönetimin ne olduğunu ve yönetim yapısını nasıl değiştirilebileceğini konuştu” dedi.

TANITIM VİDEOMUZU İZLEYİN

ÜYELERİMİZ

Kurumsal Üyelerimiz

E-Bülten Aboneliği