Etkinlikler

Etkinlikler

Paylaşım ile Gelişim - II

4 Şubat 2017 Cumartesi Kuşadası, Aydın

Değerli TAİDER Üyeleri,

TAİDER, ülke ekonomisinin itici gücü aile şirketlerinin güçlü sürdürülebilir büyümesine katkı sağlayan ve konusunda aranan, değer gören önemli bir sivil toplum örgütü olma yolunda ilerliyor.

“Ailede Birlik, İşletmede Sürdürülebilirlik” sloganıyla 2012 yılında 40 kurucu üye ile yola çıkan TAİDER, bugün 130 aile şirketi ile toplam 435 üyeye ulaştı. Üyelerimizin yarısı, aile şirketlerinde çalışan ya da çalışmak üzere olan 18-40 yaş arası gelecek nesil üyelerimiz. İşletmelerimizin çoğunluğu 2. nesil tarafından yönetilmekte ve 3. nesil ile birlikte çalışmaya başlayan üyelerimiz de çoğalmakta.

TAİDER “gelişim dönemi” stratejilerini hep birlikte oluşturmaya devam ediyoruz. Şubat 2016’da siz üyelerimizin katkılarıyla ilkini gerçekleştirdiğimiz “Paylaşım ile Gelişim” toplantımızı periyodik olarak tekrarlayarak daha iyiye ve daha güzele tutkumuzu sürdürmeyi hedefledik.

4 Şubat, Cumartesi ve 5 Şubat, Pazar günü Kuşadası Hilton Double Tree Otel’de değerli dostumuz Mustafa Doğrusoy yönetiminde, TAİDER gelişim stratejilerinin görüşüldüğü, üye beklenti ve önerilerinin değerlendirildiği arama konferansımızda hareketli ve keyifli zamanlar geçirdik.

Dünyanın ve ulusumuzun zor günler geçirdiği bu dönemde bir geniş aile gibi birbirimize tutunmak, birlik olmak ve daha çok çalışmak zorundayız. Birliktelik ruhu ve sizlerin değerli katkılarının mutlaka yer alması için katılımlarınızı önemle rica ediyoruz. En güçlü yanlarımız olan PAYLAŞIM ve BİRBİRİNDEN ÖĞRENME özelliklerimizden derneğimizin geleceği için yararlanalım. 

Paylaşım ile Gelişim -II toplantısı ardından hazırlanan videoyu izlemek için tıklayınız.
 

TANITIM VİDEOMUZU İZLEYİN

ÜYELERİMİZ

Kurumsal Üyelerimiz

E-Bülten Aboneliği