Etkinlikler

Etkinlikler

İSMMMO "İşletmelerin Kredi İhtiyaçlarının Karşılanmasında Bankacılık Sistemi Uygulamaları ve KOBİ'lerin Finansman Desteği" Paneli

29 Ocak 2019 Salı İstanbul

KOBİ'lerin büyüme stratejilerinde önemli noktalar tartışıldı

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aydın ÖĞÜCÜ, İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın 29 Ocak’ta gerçekleştirdiği “İşletmelerin Kredi İhtiyaçlarının Karşılanmasında Bankacılık Sistemi Uygulamaları ve Kobilerin Finansman Desteği” başlıklı panelde aile şirketlerinde büyüme ve kurumsallaşma sürecinde karşılaştığı sorunları anlattı.

 İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından 29 Ocak 2019 tarihinde İSMMMO Hizmet ve Kültür Binası’nda “İşletmelerin Kredi İhtiyaçlarının Karşılanmasında Bankacılık Sistemi Uygulamaları ve Kobilerin Finansman Desteği” konulu panel düzenlendi. Panele TAİDER ve İSMMMO üyelerinin yanı sıra aile şirketi sahipleri ve gelecek nesil üyeleri, danışmanlar, akademisyenler ve finans sektöründen pek çok isim katıldı.

 Protokol konuşmasını İSMMMO Başkanı Yücel AKDEMİR’in yaptığı panelin moderatörü İSMMMO Yönetim Kurulu Üyesi Gülgün ÖZTÜRK olurken, İSMMMO Basel Komitesi Başkanı Murat Nail ÜZEL, Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Cemal ONARAN, TAİDER Aile İşletmeleri Derneği Başkanı Aydın ÖĞÜCÜ ve KOBİRATE Genel Müdürü Burhan TAŞTAN ise panelist olarak yer aldı.

 Panelde KOBİ’lerin büyüme stratejilerinde önemli noktalar, KOBİ banka kredilerinin 2019 yılı beklentilerine ilişkin değerlendirmeler, aile işletmelerinde öncelikli sorunlar, çözüm yolları ve beklentiler ile KOBİ’lerin finansmanında kredi derecelendirme ve kurumsal yönetim konuları tartışıldı.

TANITIM VİDEOMUZU İZLEYİN

ÜYELERİMİZ

Kurumsal Üyelerimiz

E-Bülten Aboneliği