Etkinlikler

Etkinlikler

Gün Batımı Buluşması İzmir

26 Eylül 2019 Perşembe İzmir

                            TAİDER Üyeleri İzmir İl Temsilciliği organizasyonu ile bir araya geldiler.

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği, yeni üyeleriyle İzmir Körfezi’nin eşsiz gün batımı manzarası eşliğinde Geleneksel Gün Batımı Buluşmasında bir araya geldi. TAİDER üyeleri arasında iletişimi ve tanışıklığı arttırmak amacıyla düzenlenen etkinlikte TAİDER gelecek dönem etkinlikleri ve 7. Ulusal Aile İşletmesi programı hakkında bilgi verildi.

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği’ne yeni katılan üyeleri ile buluşma imkanı da veren etkinlikte TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı Candan Çilingiroğlu, TAİDER İzmir İl Temsilcisi ve Çamlaraltı Koleji 3. nesil üyesi Gülçağ Gençer ve TAİDER Etkinliklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Helvacızade 4. nesil üyesi Serhat Büyükhelvacıgil de yer aldı.

Çalışan komitelere teşekkürlerini iletti

Başarılı çalışmalarından ve projelerinden dolayı il temsilciliklerine ve etkinlikten sorumlu yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı Candan Çilingiroğlu, yeni üye kazanımlarıyla TAİDER ailesinin sürdürülebilir, güçlü büyümesinin ve etki alanının artmasından memnuniyet duyduklarını belirtti. İzmir, İstanbul, Bursa, Ankara, Kocaeli, Denizli, Manisa, Çanakkale, Batman, Gaziantep, Antalya gibi yurdun pek çok ilinde aile şirketi üyelerinin olmasının Derneğin var olan bir ihtiyaca hizmet ettiğinin göstergesi olduğunu söyleyen Çilingiroğlu: “Yaklaşık 200 ile şirketi ve aile üyeleriyle birlikte 600 kişiden oluşan üye sayısı ile TAİDER 2012 yılında kurulmuş genç bir Dernek için çok iyi yol almakta. Birbirinden öğrenme temelinde, aile şirketlerini ilgilendiren yeni bilgilerin paylaşımı ile aile şirketlerinin sürdürülebilir ve güçlü büyümesine katkı koymak için daha çok çalışmalıyız. Sorumluluğumuz bu anlamda çok büyük.” dedi.

“Aile şirketlerinin birbirleriyle iletişimde olması önemli, 7. Zirve bunun için büyük fırsat”

TAİDER etkinliklerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Helvacızade 4. nesil üyesi Serhat Büyükhelvacıgil, ise “Aile işletmelerinin birbirleriyle iletişimde olmaları çok önemli. Etkinliklerde amacımız hem aile şirketlerindeki sorunları çözüme kavuşturabilmek, faydalı olabilmek hem de tüm aile şirketlerine örnek teşkil edebilmek. Etkinliklerimizde aile şirketlerinin nesilden nesile sürdürülebilir olması, nesiller arası çatışmalar ve bunların önüne geçebilmek gibi konular yer alıyor.   TAİDER 7.Ulusal Aile Zirvesi’nde ise yine her yıl olduğu gibi aile işletmelerine ışık tutmayı hedefleyen oturumlar düzenlendi. Aile işletmesi sahipleri, aile işletmeleri üst düzey yöneticileri, gelecek nesil temsilcileri, akademisyenler ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine açık olan zirvemiz 1-2 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek.” dedi.

Kuzey Yıldızı Ödülleri Zirve’de sahiplerini bulacak

Yeni katılan üyelere üyelik belgelerinin ve rozetlerinin takdiminin de yapıldığı toplantıda konuşan İzmir İl Temsilcisi ve Çamlaraltı Koleji 3.nesil üyesi Gülçağ Gençer “İzmir, İstanbul, Ankara, Bursa il temsilcilikleri organizasyonları ile bugüne kadar pek çok aile şirketi üyesine farkındalık kazandırmaya çalıştık. TAİDER projelerinden biri olan Kuzey Yıldızı Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülleri ise aile şirketlerinin sürdürülebilirlik yolculuğunda çevre, toplum, çalışanlar, gelecek nesiller, yönetişim ve finansal alanda etkisini değerlendiren ve rapor olarak ödüle başvuran firmalara sunan dünyada aile şirketlerine özgü ilk ve tek sürdürülebilirlik projesidir. Bu yıl 1-2 Kasım tarihlerinde TAİDER 7. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi’nde sahiplerini bulacak olan üçüncüsünü gerçekleştiren TAİDER Kuzey Yıldızı Ödülleri’ne önümüzdeki yıl katılmak için şimdiden yerinizi ayırtmalısınız.” dedi.

TANITIM VİDEOMUZU İZLEYİN

ÜYELERİMİZ

Kurumsal Üyelerimiz

E-Bülten Aboneliği