YDS ve Canpa Holding Üye İşyeri Ziyaretleri

28 Kasım 2019 Perşembe Ankara

TAİDER üyelerinin YDS ve Canpa Holding üye işyeri ziyaretleri gerçekleşti

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği’nin üyeleri arasındaki iletişimi güçlendirmek, aile üyeleri, aile şirketleri ve sektör hakkında katılımcıları bilgilendirmek amacıyla düzenlediği üye işyeri ziyaretleri kapsamında, Ankara İl Temsilciliği organizasyonuyla Yakupoğlu Deri Sanayi ve Canpa Holding ziyaret edildi.

Türkiye’deki aile şirketlerinin kurumsallaşmasını ve kârlı sürdürülebilir büyümesini destekleyerek, Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren TAİDER Aile İşletmeleri Derneği, üye işyerlerinden Yakupoğlu Deri Sanayi (YDS) ve Canpa Holding’e ziyaret düzenledi. Aile şirketlerinde kurumsallaşma, sürdürülebilirlik, nesiller arası doğru iletişim ve farklı sektörlerden aile şirketlerinin kurumsal çalışmaları hakkında bilgilerin paylaşıldığı ziyarete Türkiye’nin diğer illerinden TAİDER üyeleri de katılım gösterdi.

Farklı sektörlerden aile şirketlerinin çalışmaları ve şirketlerin kuruluş hikayeleri hakkında bilgi sahibi oldukları bu ziyaretlerin, üyeler arasında iletişimi güçlendirmek için oldukça önemli olduğunu belirten TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı Candan Çilingiroğlu, TAİDER il temsilciliklerinin organizasyonlarıyla gerçekleşen üye işyeri ziyaretlerine geçmiş dönemlerde olduğu gibi devam edeceklerini söyledi.

“Deneyimler paylaşılıyor”

TAİDER’in İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Ankara’da temsilciliklerinin bulunduğunu belirten TAİDER İl Temsilciliklerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Tekin Urhan, “İl temsilcilik yapılanmaları, üyelere ulaşmak ve etkileşim halinde olmak açısından son derece önemli. Temsilciliklerimiz tarafından organize edilen üye işyeri ziyaretleri de bu anlamda çok değerli. Bu etkinliklerin en önemli tarafı üyeler arasında deneyimlerin ve farklı sektörler hakkında bilginin paylaşılıyor olması. Ankara’da etkinliklerimizi artırarak aile işletmelerine daha çok katkıda bulunmayı hedefliyoruz” dedi.

“Değer yaratmaya devam edeceğiz”

TAİDER Ankara İl Temsilcisi, Seza İnşaat ikinci nesil üyesi Selin Açık, “İşyeri ziyaretleri, dernek aidiyetinin güçlenmesini sağlıyor. Gelecek dönemde Ankara’da gerçekleştireceğimiz yeni ziyaretler ve toplantılarla aile şirketlerimiz için değer yaratmaya devam edeceğiz. Etkinliklerimizle Türkiye’yi kucaklayan bir dernek olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

YDS Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Yakupoğlu; “TAİDER ziyaretlerinin aile şirketleri üyelerinin birlikte sinerji yaratarak, bilgi görüş ve tecrübelerini birbirleriyle paylaşmasının en güzel yanlarından biri olduğunu düşünüyorum. Ayrıca aile şirketlerinin varlığı ve yaşam sürecinin sürekliliği emek ve mücadelenin yaşaması geleceğe taşınması gerek. Ülkenin geleceği, çalışanlarımızın geleceği, aile fertlerinin geleceği açısından aile şirketleri çok önemli. Dolayısıyla TAİDER faaliyetlerine hepimizin katkıda bulunması ve emeği geçenlere her zaman teşekkür etmeyi borç biliyoruz” dedi.

Canpa Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özcan ise, “’Dokunduğun her şeyi sürdürülebilir yap. Kendi işinin patronu gibi karar al. Hatalarını kabul etmeyi sev. Mütevazi ol; egosu küçük, kalbi büyük kal’ gibi temel değerlerimiz ve ‘mutluluk bulaşıcıdır’ felsefesi üzerine kurduğumuz Canpa kültürünü, deneyimleri ve nesiller arası doğru iletişim mantığıyla değer yaratmayı hedef edinmiş TAİDER ile buluşturmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. TAİDER’e şirketimize yapmış olduğu ziyaret için teşekkür eder, derneğimizin birlikteliği nezdinde üye işyerleri arasındaki aidiyet bağının daha da kuvvetlenmesi için gerekli desteği sağlayacağımızı belirtmek isteriz” şeklinde konuştu.