23 Şubat 2023 FBN Girişimcilik Topluluğu - Fireside Pitch çevrim içi etkinliğine kayıt olmak için lütfen tıklayınız.

23 Şubat 2023 Perşembe Çevrim içi, Zoom

Girişimciler, bir müşteri veya yatırımcı bulma baskısı olmadan, farklı bir izleyici kitlesiyle güvenli bir alanda nadiren pratik yaparlar. İlham veren girişimcileri dinlemek için ilk Fireside Pitch etkinliğine katılabilir, geri bildirimler sağlayarak onları destekleyebilirsiniz.

Bu etkinlik 23 Şubat 2023 Perşembe günü saat 18.00'da çevrim içi olarak gerçekleşecektir. Girişimcilerin neleri ellerinde tutmaları ve neleri geliştirmeleri gerektiğine dair değerli içgörüler elde etmek amacıyla işlerini tanıtmaları için güvenli bir alan oluşturacağı, eski dönem başkanımız Sayın Sumer Tomek Bayındır'ın da LAKTOWASH girişimini anlatacağı bu etkinliğe değerli katılımlarınızı bekliyoruz.

Kayıt için lütfen tıklayınız.

Etkinlikte Yer Alacak Konuşmacı Girişimciler:

• Sümer TÖMEK BAYINDIR - Türkiye

"LAKTOWASH, mobil kovalı sağım makinelerinin otomatik olarak yıkanması ve temizlenmesi için bir çözümdür ve süt tedarik zincirinin sürdürülebilirliğini, hayvan ve çiftçi refahını artırmanın yanı sıra tüm tedarik zincirinde gıda israfını ve emisyonları azaltmayı doğrudan etkiler."

• Salomon Abauat - Kolombiya

"ABD'de 100 $'dan başlayan kesirler mülklerini satın almak için blok zincirle çalışan bir pazar inşa ediyoruz."

• Alexander Leonida - Birleşik Krallık

"SilkFlo, başarılı otomasyon girişimlerini keşfetmek, yönetmek ve başlatmak için ihtiyacınız olan stratejik araçtır."