TAİDER Balıkesir'de

5 Mart 2024 Salı Balıkesir

Üyelerimiz ve aday üyelerimiz ile daha sık bir araya gelebilmek için bir seri halinde farklı şehirlerde düzenlemekte olduğumuz etkinliğimiz için 5 Mart 2024 Salı günü Balıkesir’deydik.

Balıkesir’de ilk durağımız, kıymetli üyemiz Tellioğlu ailesinin bizleri ağırladıkları işletmeleri Tellioğlu Un Fabrikası’ydı. Tellioğlu’nun aile şirketi hikayesini kısaca baba Halil Servet Tellioğlu’ndan dinledik ve ailenin üyelik belgesini takdim ettik. Halil Servet Tellioğlu, Mert Tellioğlu ve Buse Tellioğlu’na nazik davetleri için teşekkür ederiz.

Tellioğlu Değirmen Cafe & Restaurant’ta gerçekleştirdiğimiz öğle yemeğinde sıcak bir sohbet eşliğinde hem üyelerimiz ile hasret giderdik hem de değerli kurumsal üyemiz Zafer Madencilik’ten Çağla Temel’e üyelik belgesini teslim ettik.

Ardından, geçmiş yıllarda görüşülen iş birliği fikirlerimizi tazelemek ve güçlendirmek adına BASİAD (Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği) ziyaretimizi gerçekleştirdik. BASİAD Yönetim Kurulu adına üyemiz Şeyma Yarış Kıran, Ercan Sürenkök, Barış Sağlam, Aytuğ Yarmaz, Neriman Köybaşı, üyemiz Çiğdem Çelik, Serkan Nuhoğlu, Barış Durmaz, Ömür Gündoğdu ve H. Efekan Özer’e, ayrıca ziyarette yer alan BASİAD Önceki Dönem Başkanlarından üyemiz İsa Tamer Çelik’e nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

TAİDER Balıkesir’de” ziyaret kapsamında Balıkesir Ticaret Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen “Aile Şirketlerinde Nesiller Arası Devir Süreci” panelinde 100’e yakın Balıkesirli iş insanıyla bir aradaydık. Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula ve TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Olten’in açılış konuşmalarıyla başlayan paneli TAiDER Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Buğra İlter yönetti. Panel konuşmacıları İnci Holding YKÜ Perihan İnci (2. Nesil), İnci Holding YKÜ Neşe Gök (3. Nesil), Tellioğlu Gıda YKB Halit Servet Tellioğlu (2. Nesil) ve Tellioğlu Gıda YKBY Buse Tellioğlu Altındiş (3. Nesil) oldu. Konuşmacılara değerli paylaşımları, bölgedeki tüm üye ve aday üyelerimize katılımları ve Balıkesir Ticaret Odası’na misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.