TAİDER 8. ULUSAL AİLE İŞLETMELERİ ZİRVESİ KAYIT FORMU

* Öğretim Üyesi olarak kayıt yaptıracak olan katılımcılarımızdan; üniversitelerde profesör, doçent ve yardımcı doçent olarak görev yapıyor olması beklenmektedir.
** Öğretim Üyesi kayıt kontenjanı 10 kişi ile sınırlıdır. Kayıt sırasına göre öncelik verilecektir.

İletişime Geçilecek Kişinin Bilgileri

Fatura Bilgileri

Kayıt ve Ödeme Şartları

TAİDER Kurumsal Üye 295 TL/Kişi (%18 KDV dahil)
TAİDER Bireysel Üye 413 TL/Kişi (%18 KDV dahil)
Üye Dışı 590 TL/Kişi (%18 KDV dahil)
Öğretim Üyesi 295 TL/Kişi (%18 KDV dahil)
  • Yukarıda vermiş olduğum iletişim bilgileri aracılığı ile TAİDER tarafından tarafıma e-bülten gönderilmesini, TAİDER ve ortaklığı ile gerçekleştirilecek etkinlikler ve aktivitelerin tarafıma bildirilmesi, tanıtımının yapılması amacıyla tarafıma ticari elektronik ileti gönderilebilmesine izin/onay veriyorum. Bu elektronik ileti gönderim olanağı, elektronik ileti için ret bildiriminde bulunmadığım sürece geçerliliğini sürdürecektir. Paylaştığım kişisel verilerimin e-ileti ve/veya SMS gönderilmesini sağlamak üzere aracı hizmet sağlayıcılar ve hizmet alınacak üçüncü kişilerle işlenmek veya saklanmak üzere yasal düzenlemenin öngördüğü önlemler gözetilerek aktarılmasını, veri koruması ve güvenliği önlemlerine riayet olunarak ilgili üçüncü kişilerle gerekli olduğu ölçüde paylaşılmasını da 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) uyarınca açık rızamla onaylıyorum.
  • TAİDER Aile İşletmeleri Derneği tecrübelerin ve görüşlerin dernek üyeleri ve organizasyonların katılımcıları arasında samimi ve kapalı bir ortamda paylaşılmasını amaçlar. Bu doğrultuda etkinlikler kapsamında yapılan konuşma ve paylaşımlar ile ilgili herhangi bir ses ve görüntü kaydı alınmasının veya yazılı, sözlü veya sair usuller ile aktarılması hususunun TAİDER iznine tabii olduğunu kabul ediyorum.
  • Ödeme sonrası kesinleşen kayıtlar için iptal kabul edilememektedir. Zirve katılım formunu doldurarak bu kurala uyacağımı kabul ve taahhüt ediyorum.
  • TAİDER tarafından yapılan video ve fotoğraf çekimleri ilgili basılı, sözlü ve dijital kanallarda TAİDER logosuyla birlikte fotoğrafımın kullanılmasını kabul ediyorum.

TAİDER Tanıtım Videoları